fredag 30 januari 2015

Äntligen!!

Äntligen är Olivia på bättringsvägen. dig är första dagen som hon vart utan alvedon sen i lördags! Lilla pluttan!! Idag har hon ätit skapligt, lekt och skrattat. Så underbart att se hennes vanliga jag lysa igenom igen. Det är så fruktansvärt att se den man älskar mest må dåligt. Man tar så mkt hellre all smärta själv. 

Annars då, jo de rullar på. Jobb, dagis och allt de vardagliga, så mkt mer hinner man inte direkt. Förra helgen var Oskar och jag dock i Göteborg. Va hur mysigt som helst att få komma iväg lite själva. Bara äta gott och umgås med varandra. Men vad jag saknade Olivia! Så vi bestämde att vi snart ska åka iväg hela familjen. Förhoppningsvis hinner vi det innan sommaren :) 

Vi renoverar även här hemma i huset, eller mest Oskar ;) målar och grejar. Blir så fint och vi trivs så himla bra alla tre här. De kunde liksom inte bli bättre! Jag ser fram emot att se Olivia leka i trädgården i vår och sommar, redan nu märker man hur hon trivs att vara ute trots att de är ganska begränsat med aktiviteter just nu. 

Nu får vi se om man lyckas hitta något att titta på i tablån, så dåligt utbud en fredagkväll att man skäms!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar