måndag 20 maj 2013

Helgens bravader

I fredags kväll var vi på fotboll i sommen, Philips lag spelade mot serieledarna och det blev 1-1, en spännande match. Missade dock båda målen eftersom Olivia inte alls var intresserad av att sova i vagnen längre. Fick gå hem hem tidigare oxå eftersom hon antagligen var hungrig/törstig, gav henne innan vi gick men tydligen inte tillräckligt. Oskar var iaf glad :)

I lördags var det dags för Milos namngivning. På förmiddagen sov Olivia jätte bra, både Oskar och jag hann med de vi skulle :) men på själva namngivningen så skrek Olivia efter mat under akten och när paket skulle öppnas och när vi skulle äta. Så är väldigt annorlunda att vara iväg med barn än tidigare. Va iaf trevligt :) på kvällen var vi bara hemma, trötta och slitna alla tre.

Igår blev det promenad på förmiddagen, mat hos Oskars farmor och en Olivia som vägrade sova. Hon sov bara 1,5 h, sen bara korta stunder på 5-15 min ett par gånger mellan 8.00-18.00. Övertrött tjej, blev att jag fick ge mig ut i regnet med vagnen och efter nästan hela rundan somnade hon. Sen sov hon till 20.30 innan det var matdags. Efter de somnade hon igen och sov till 01.45 och då var mamma trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar