fredag 20 maj 2016

Familjetid ❤️

Oj vad tiden rusar förbi. En månad passerar ju som en vecka! Jag tycker tiden får sakta ner lite nu, det går lite väll fort. 

Vi har återigen vart sjuka 😕 både barnen spydde direkt efter varandra för ca en vecka sedan och först nu i dagarna har de börjat äta som vanligt. Så typiskt bara, Colin hade precis kommit igång ordentligt med maten och nu är han återigen mer trulig. Men de går bättre och han börjar lära sig att äta själv med sked ( och med händerna)  

I eftermiddags tog vi lite familjetid, Oskar slutade redan 11.30 så vi åkte upp till Linköping och Leos lekland. Olivia var överlycklig och så modig! Hon klättrade och åkte rutchkanor och ville åka själv. Så roligt att se när de utvecklas. Colin var ganska avvaktande i början men sen lossnade det även för honom och han åkte omkring och upptäckte.
 

När vi ändå var i Linköping köpte jag en bebisgunga till Colin att ha i gungställnigwn så han slipper sitta på marken och titta när Olivia gungar. Hoppas han gillar det 😊

Nu ska jag föröska sova, Colin har nu återigen börjat vakna runt 05 och vägrar somna om 😁 men imorgon är det min tur mer sovmorgon, så hoppas man kan sova ut ordentligt! Skulle troligen behöva sova flera dygn för att komma ikapp men några timmar kan få en att känna sig bra mkt piggare iaf 😄

💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar