tisdag 11 juni 2013

Dålig uppdatering

Uppdaterar om läget sedan sist,

I fredags gjorde vi inget vad jag kommer ihåg.. Så ngt spec kan det ju knappast vara.

I lördags var jag och Olivia hos Alex och Gillis och hälsade på. Även Cicci var där :) det grillades hamburgare och tjötades en del. Sedan åkte jag och Olivia och handlade och när vi kom hem grillade vi kött och njöt i solen innan vi tog en kvällspromend. Den slutade hos Oskars föräldrar ;€ Carina hade köpt kläder och en gåstol till Olivia. Tror inte vi behöver oroa oss att hon blir utan ngt ;)

I söndags på förmiddagen var vi i Linköping för första gången med Olivia. Det gick jättebra! Hon sov gott i vagnen hela tiden. På eftermiddagen kom Cecilia, Nina och Martina på besök. Var jätte trevligt att ses igen, var trots allt ganska längesedan sist I januari för att vara exakt.

Igår var vi inne på mödravården. Jag skulle på efterkontroll. Det gick bara bra :) har nästan gått ner 20 kg nu sen förlossningen. Och allt hade läkt kanon där nere, barnmorskan hade sytt jättebra! Skönt! Så bara fortsätta att knipa.. Vilket man helst ska komma ihåg oxå ;)

Idag har vi vart och handlat mat och vart ute på långpromenad. Olivia har även badat ikväll. Nu ska vi gå och sova. Imorgon blir det nya äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar