tisdag 10 september 2013

Öppen förmiddag och gröt

Idag har Olivia och jag vart på öppen förmiddag 0-6 år. Var först sångstund och fika och fri lek. Va helt okej. Olivia tyckte det fanns massor att titta på och var på gott humör hela tiden. Dock tkr jag att riktigt snoriga och hostiga ungar borde stanna hemma!! Men det är väll som allt annat olika hur man tänker som förälder. 

Va två barn till som var födda i år, en pojk i januari och en flicka i juni och sen Olivia såklart. Personalen var jätte trevlig så fick tips på fler aktiviteter för 0-1 år inne i Tranås. Blir nog att vi provar ngt där oxå :) är genom svenska kyrkan. Trevligt för mig som mamma oxå att träffa andra som bor här :) här var det minsann ingen som stötte ut bara för man va "ny" utan det pratades friskt med alla. Trevligt och moget! Precis som det ska vara. 

Ikväll har Olivia fått gröt för andra kvällen. Runt 17, blir ju inte mkt men sammanlagt kanske 1,5 tsk om ens det. Hon gillar det iaf massor!! Gapar efter mer hela tiden, sötunge!! Vågar dock inte ge så mkt. Hon fick även smaka lite vatten på flaska, men det gick inte alls hem. Ja helammar ju fortfarande. Men tänkte börja med att ersätta en amning med gröt på kvällen. Så detta är starten. Kom gärna med tips på hur nu gjorde när ni skulle gå över från  amning/ersättning till annan föda både gröt och annat.

Nu har Olivia precis somnat, trött tjej efter dagens alla nya intryck. Blev ju igen förmiddagslur heller på grund av öppen förmiddag. Men lika glad för det är busungen ändå. Tur ! Älskade älskade lilla du! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar