tisdag 1 mars 2016

Colin 8 månader


Idag blir Colin 8 månader! Kan inte fatta att de redan gått så lång tid sen han kom till oss 😮 känns som att tiden går ännu fortare med andra barnet. 

Han sitter redan stadigt, ramlat ju ibland men de är nog så för de flesta. Har suttit sen han var 5 månader och stadigt den sista månaden iaf 😊 han är i full gång att lära sig krypa nu, går sådär men han ger inte upp. Får upp rumpan men blir mest att han gungar lite innan överkroppen ramlar ner. Han ålar dock lite bakåt så, kanske hinner han lära sig åla framåt oxå innan han kryper. Annars är han en glad och social kille som pratar en hel del, baba, mama, papa, dada, tata mm. Är så mysigt! Maten går dock sådär, men har gjort ganska mkt framsteg sen jag slutade amma tvärt så får hoppas de kommer snart. 

Idag har vi vart på BVC, Colin skötte sig utmärkt. Han går ju inte upp så bra i vikt. Men han är glad och nöjd och utvecklas som han ska så förhoppningsvis kommer han igång och äter mat ordentligt så ska han nog hoppa upp på kurvan igen ☺️

Olivia har vart på dagis 9-14 och idag hade de gått bättre än igår då hon vart ledsen, vilket inte är så konstigt eftersom hon vart ledig ett tag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar