tisdag 22 mars 2016

Sjukdom och spa

I torsdags var vi hos Hanna och Marielle, även Malin och Signe kom. En väldigt trevlig dag med mycket aktivitet. På natten till fredag blev Olivia dessvärre sjuk, feber och hosta. Hon var även väldigt hes. Typiskt eftersom Oskar och jag skulle iväg på spa. Men efter överläggning med mamma och Ubbe, som skulle ha barnen så bestämde vi att vi ändå skulle åka. 

Så i lördags åkte vi tidigt och lämnade av Olivia och Colin hos mamma och Ubbe. Colins första natt utan mig 😮 Olivia var ganska hängig men ändå glad och förväntansfull. Efter vi sagt hejdå styrde Oskar och jag mot Falkenberg och spa ❤️ stannade till på gekås men bestämde att ta de på söndagen då de va massor av folk. Så blev lunch på Harrys. Sen har vi bara njutit, varit på spat, ätit massa gott och njutit ännu mer. Älskade sådana julklappar ❤️ 

Olivia är fortfarande lite gärning men idag verkade de ändå som det givit med sig ordentligt, dessvärre har Colin fått feber nu på em. Så får se hur länge han ska dras med skiten. Nu vill jag ha sommar och slippa alla äckliga baciller! 

❤️ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar