onsdag 21 augusti 2013

Sedan sisten

Åh, dålig uppdatering denna vecka.. 

Det gick iaf väldigt bra på 81-års kalas. Olivia var så duktig och gullig som vanligt. Vi var ute och åt på movänta så lite nervöst men gick bra både att amma och äta själv :) fanns många famnar att sitta i. 
Hos mormor bland annat :) 

I måndags gjorde vi inget spec på dagen. Var inne i Tranås en sväng och gick lång promenad. 
   På kvällen kom min faster och två av mina kusiner hit för att hälsa på och titta på Olivia. De har bara sett henne en gång sedan hon föddes och det var på Tinnas student. Så nu fanns det mer tid att prata på :) var jätte trevligt! Träffas väldigt sällan men det märktes inte. Olivia fick fina kläder i strl 74, perfekt att växa i. 

Igår gjorde vi nytt försök på babycafe, men återigen var vi ensamma! Va är det med Tranås mammor? Vet ju att ni finns men inte är ni ute och visar er iaf.. Får göra nytt försök nästa vecka igen. Kanske går vi och kollar läget på öppna förskolan här i Sommen istället. Men är tyvärr bara en gång i veckan och 0-6 år så ljudnivån är ju troligen mkt högre.. Men testa kan man ju göra. 
   
Idag har Mie vart här på besök och även prästen så vi har planerat dopet. Hoppas det blir bra! Har valt sånger osv. Sedan åkte Mie, jag och Olivia in till stan för lunch och lite shopping. Så trevligt med besök! Olivia har vart så go och glad hela dagen trots att hon sammalagt bara sovit 1,5 h idag på dagen. Så nu har hon redan somnat, älskade lilla bus! 
Olivia fick ett par riktigt snygga badtrosor, så nu är vi redo för babysim på söndag. 

Nu blir det vardagsplock innan sängen kallar igen. Börjar bli ganska trött efter över 4 månader utan en hel nattsömn.. Zzz, får ta igen den om sådär en 7-8 år kanske.

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar