tisdag 22 januari 2013

Söndag och måndag

Söndag
Åkte till mamma runt elva. Skulle in på Apoteket en sväng på vägen för att hämta Oskars astmamedicin. Men efter att ha stått i kö i ca 20 min säger tanten att receptet har gått ut :/ surt! Men jag köpte iaf en ansiktskräm :)
Hemma hos mamma blev det god mat, köttfärslimpa, potatis, sås och grönsaker. Till efterrätt åt vi sverigekaka med glass. Lilla bus vände och vred sig i magen så nu har alla i Moaryd fått hälsa på. Vi åkte hem runt halv fyra.
När vi kommit hem och parkerat oss i soffan ringde svärmor och undrade om vi ville komma upp dit en sväng på kvällsmat. Blev taco och lite tjöt innan vi åkte hem igen. Var ganska trött, så blev duschen och sedan lite tv innan sängen.

Måndag
Var super seg på morgonen, men efter lite gröt kändes det bättre. Jobbade 7.45-17.15 med det vanliga innehållet. Var ganska lite barn så blev en rätt lugn eftermiddag iaf.
När jag kom hem berättade Oskar den glada nyheten att han fått jobbet på hundmatsfabriken. Så skönt! 1 av 140 inte dåligt!! Och sen rakt över där vi bor, perfekt! Så han har börjat redan idag, tisdag. Jag ligger fortfarande i sängen, börjar 9.45 idag så har sovit ut!

Hoppas ni får en fin dag i snön :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar