tisdag 9 april 2013

Tisdagen den nionde april tvåtusentretton

Snart har tisdagen oxå passerat. Eller är ju ett tag kvar men för en tös som oftast går och lägger sig innan 21.00 så är en stor del av dagen avklarad. Har städat här hemma idag, känns bra att göra det ungefär varannan dag :P om man skulle få åka in så är det ju skapligt trevligt att inte komma hem till stök iaf :) men som sagt börjar förbereda mig på en igångsättning. För trots förvärkar, massa sammandragningar och ont så verkar det ju inte hända mer..

Oskar har vart ledig idag på dagen, han jobbar 14-22 idag. Vi var en sväng i Boxholm innan  och hämtade ut hans astmamedicin och köpte lite saker. Han var inne på tippen oxå på fm med en massa skit vi skulle slänga. Under tiden satt jag ute på balkongen och läste i solen. Var skönt även om det blåste lite kallt. Får se hur jag ska fördriva resterande del av dagen, är så trött :( vill göra saker men orkar inte riktigt.

Säger grattis till lillasyster Ida som idag fyller 18 år, inte klokt vad tiden går. Nu är endast ett syskon av åtta som inte är myndig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar